Chatta med oss
Nav
Maskrosbarn är en ideell organisation som stödjer ungdomar som har föräldrar som missbrukar eller mår psykiskt dåligt
Vi behöver din hjälp Donera nu!

Gästbok

Skriv i gästboken

15 kommentarer på “Gästbok

 1. Är så trött på att vara medberoende med min mamma!! Känner mig så sur, ledsen, förtvivlad och massa blandade känslor och är så trött på att höra hennes gnäll om allt som går fel för utom alkoholen!! Hon har varit alkholist i 23 år min bror är placerad hos mig pga hennes missbruk!! Och det ända hon tjatar om är att nu ska ”jag” få se att det inte är så lätt med tånnåringar!! Inombords skriker jag -sluta bråka, allt är ditt fel sluta bara att dricka din a-lagare!! Men får inte ut ett ”elakt” ord, bara lyssnar och gör alla glåp ord om mig!! Hon har ”förstört” hela min barndom, men det har hon inte en tanke på bara hur synd det är om henne!!

 2. Hej alla som vill chatta med oss!

  Från och med idag så är det ny adress som ni lägger till på Skype för att chatta med Maskrosbarn.

  Adda: chatt@maskrosbarn.org

  Vi hörs i chatten! <3

 3. Hej alla fina! I kväll kan jag inte chatta, jag kommer i stället chatta i morgonkväll, tisdag 20-22 :)
  Kram

 4. Hej har varit på en av eran föreläsning i västerås för ett bra tag sen men jag tog inte åt mej av vad ni sa jag ville inte inse att jag är ett maskrosbarn, jag lev i en misär som om jag var normal, men de va ja ju inte är ja ju inte, under min uppväxt så har båda mina föräldrar varit missbrukare, jag blev själv en missbrukare gjorde vad som helst för att få tag i pengar till ngt som ja kunde få ett rus av, jag har blivit slagen, trampad, spottad på allt som man kan komma på för att kränka en annan person visst ja hade övervikt tidigare, jag blev så sjukt mobbad för de, fick höra kränkande åsikter hela tiden, ja orkade inte mera ja försökte ta mitt liv gång på gång på gång, för att ja fick höra varje dag av både föräldrar och andra elever om hur misslyckad, ful o tjock ja är, de va ett rent helvete… För Tre månader sen så såg ja ett klipp på Youtube om vad eran verksamhet kan bidra med att ni hjälper andra människor som har det lika tufft i vardagen som jag hade, men jag fick en tankeställare jag kollade på mej själv i spegeln i flera timmar, ja tänkte för mej själv ”jag ska ändra mej, jag ska fan ändra mej själv flytta härifrån och få de bra äntligen!!!” de gick 3 dagar sen fick jag jobb i sthlm city, jag flyttade dit efter 5 dagar nu bor jag här, jag träffade min gamla flickvän igen, jag blev förälskad på stört igen, vi skaffade lägenhet och nu väntar vi våren dotter, jag har Jobb, sambo och snart en hel familj jag skulle inte kunna önska mej ngt annat idag är jag den lyckligaste personen på detta jordklot! Allt pågrund av er! Min poäng är även fast ni inte hör ifrån alla ungdomar så lyssnar vi på er! Vi tar åt oss och lär oss! Ni har gett mej mitt liv tillbaka och jag kommer aldrig kunna tacka er nog, men ni är bäst! Massa kramar från William!

 5. Hej Maskrosbarn!
  Det är inte lätt att bära med sig en otrygg barndom. Man har sina svårigheter inombords; psykiskt, känslomässigt och socialt. Med de förutsättningar man har ska man möta motgångar i livet. Att jobba för ett ”normalt” liv är en kamp. Nu inser jag i 24-års ålder mina svårigheter och förstår varför jag har dem. Min uppväxt och den erfarenhet jag har fått på vägen har byggt upp min personlighet.
  Jag älskar mig själv och anser att jag har ett värde som människa. Men jag har svårt att tro på mig själv och att lita på andra människor. Jag är van att bli sviken, bortprioriterad, glömd och kränkt.
  Jag har varit med om hjärtskärande upplevelser, som kunde ha fått mig att inte tro på kärlek idag. Men som maskrosbarn är man modig, och kämpar för det rätta och goda. Vi vill och kan blomma! <3

 6. Maskrosbarn……jag kommer att fixa en stödgala åt er.

 7. Hej!
  Jag är sååå tacksam för att ni har startat upp den här verksamheten, det behövs verkligen!
  och speciellt personer som vet hur det är att leva upp i misär.

 8. Vill tacka den tjej som var och föreläste i Söderhamn på Cfl för några månader sen :3 Du fick mig att förstå att det inte är ngt fel på mig, att jag inte är ensam, Jag försökte skicka ett mail till eran mail men det funkade inte, jag behöver ngn att prata med och hat inte Skype :( Kan ngn typ adda mig på FB och hjälpa mig komma rätt på eran sida? Josefinolsson607, har ” You can’t kill me, I’m already dead” som huvud uppslag!

 9. TACK Jessika för föreläsningen i Västerås igår em, du rörde o berörde! <3

 10. Tack Jessika för en fantastisk föreläsning i går i Västerås, du berörde verkligen! Ni gör ett fantastiskt jobb!

 11. Tack Jessika för en helt otrolig föreläsning alldeles nyss i Västerås. Du rörde och berörde!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *

Dela den här sidan