22 juni 2010 | Maskrosbarn

LÄGER, period 1!!

Nu är vi, maskrosfamiljen, nästan halvvägs in på period ett. Tiden går fort när man har roligt. Ska komma med en liten kort skriftlig uppdatering och en massa bilder!

Vi har det helt underbart uppe i Hälsingland, dagarna fylls av bad, klättring, galna fearfactor 5-kamper och kärlek. Och jag kan lova er att vi ledare har minst lika roligt som deltagarna. Vilka fantastiska ungdomar vi har fått!

Det är skönt att vara här uppe i skogen, man har verkligen ingen kontakt med omvärlden. Man umgås dygnet runt och tänker Maskrosbarn tänk hela dygnet. Vi har inte så mycket tid för att uppdatera eftersom alla ledare är här uppe nu, lite synd men det är såå skönt att koppla av och lägga allt sitt fokus på ungdomar som verkligen behöver oss. Varje morgon har vi morgonstund här, jättemysig, vi läser en dikt eller pratar om något som har med dagens tema att göra. Jag längtar till att jag ska hålla morgonstund, då tror jag att jag ska prata lite om flygsäkerhet. Att man måste sätta på sitt eget bälte och hjälpa sig själv innan man kan hjälpa någon annan.

Chat
öppen i:
0 h 17 min