26 oktober 2016

Tack

Jag minns när jag var på min utbildning här på Maskrosbarn för fyra år sedan. Minns hur ivrig jag var över att få träffa er, fantastiska kids. Det är alltid samma ivriga känsla...

 

marinaJag minns när jag var på min utbildning här på Maskrosbarn för fyra år sedan. Minns hur ivrig jag var över att få träffa er, fantastiska kids. Det är alltid samma ivriga känsla när nya ungdomar kommer till oss. Jag känner hur hjärtat gör lite mera plats, hur mycket jag vill visa dig att jag bryr mig och att jag vill finnas där.

Jag vill visa dig att jag tror att jag vet hur det kan kännas, att jag tog mig igenom det och att du också kommer att göra det. Jag vill visa dig att jag ser dig, att jag tror på dig och att du är viktig. Det känner jag varje gång – med hela mitt hjärta. Jag och andra vuxna på Maskrosbarn pratar ofta om den känslan – om hur vi brinner för att få göra skillnad för er.

Så igen vill jag säga tack till er nya och gamla ungdomar.

Tack för att vi får träffa er, för att ni kommer till oss och för att vi får ta del av era liv.

Aldrig hade jag kunnat ana vilka relationer vi skulle skapa tillsammans. Det känns så speciellt att vi gör det och att vi vuxna får följa er och se er växa. Jag blir verkligen glad i hjärtat varje gång jag ser er, varje gång ni utvecklas, varje gång vi lär känna varandra lite bättre. Varje gång vi får vara med om era resor känns det så obeskrivligt stort.

Tack för vi får lära känna er, för att vi får finnas för er lite mer för varje dag och för att vi får ta del av era tankar och känslor.

Varje gång vi får finnas i era svåra stunder är så otroligt fint. Att just jag får se dig gråta och att du vill att jag ska lyssna känns så speciellt. Varje gång vi kan dela och diskutera tankar och värderingar är så fint. Som när vi pratar om kärlek, eller orättvisor. Som när vi pratade om respekt och om framtiden. Ni är så modiga som vågar. Som tar kontakt med oss och som berättar för oss. Ni är så starka. Så smarta. Så fantastiska. Ni är det.

Jag känner en stolthet från hela mitt hjärta över var och en av er. Ni är betydelsefulla för alla oss!

Tack för att ni alltid tar hand om varandra som ni gör och alltid försöker se till att alla får plats.

För att ni vill ge varandra stöd och utrymme att bara få vara.

Tack, tack, tack.

Tack.

Marina och alla vuxna på Maskrosbarn

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE
Chat
öppnar om: